Felhívás

Tűzd ki Magadra!

A kitűző megkülönböztet! Ha azt szeretnéd, hogy a klubod, céged, zenekarod, blogod vagy éppen sportegyesületed tagjait egy szempillantás alatt felismerjék, akkor imádni fogod a kitűzős nyereményjátékunkat!
Az ABCkituzo.hu internetes oldal üzemeltetője „Tűzd ki Magadra!” címmel játékot hirdet, amely során összesen 1690 db (25mm-es) egyedi kitűzőt sorsolunk ki!
Természetesen megéri megküzdeni a virtuális aranyéremért, hiszen az első helyezett nyereménye 400 kitűző! Ám mivel nyerni sokkal többen szeretnek, mint ahány foka a dobogónak van, mi az első 25 helyezett díjazzuk!

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

Látogass el az ABCkituzo.hu/jatek oldalra és küldd el azt a logót, címert, képet, amit szeretnél viszontlátni az egyedi kitűződön, valamint írd meg nekünk 9-10 mondatban, hogy miért a Te cégedet/vállalkozásodat/blogodat/egyesületedet válasszuk győztesnek!
Minél kreatívabb a szöveg, annál közelebb kerülhetsz a kitűzött célhoz! Határidő: 2020. december 13.
Az elkészült kitűző látványtervét feltöltjük Facebook/Instagram oldalunkra, majd küldünk róla egy linket, hogy megkezdhesd a lájkvadászatot! Nem kell regisztrálni sehova, nem kell az oldalunkat kedvelni, elegendő a saját logóddal elkészített posztunkra gyűjteni a támogató kattintásokat!

A gyűjtésre 2020. december 20-ig van időd, minél több lájkot zsebelsz be, annál több kitűzőt nyerhetsz!

Nyeremények:

1. helyezett – 400 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
2. helyezett – 200 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
3. helyezett – 150 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
4. helyezett – 125 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
5. helyezett – 100 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
6. helyezett – 90 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
7. helyezett – 80 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
8. helyezett – 70 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
9. helyezett – 60 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
10. helyezett – 50 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
11. helyezett – 40 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
12. helyezett – 30 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
13. helyezett – 25 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
14. helyezett – 20 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.
15-25. helyezett – 10 db saját logóval ellátott 25mm-es kör kitűző.

Jelentkezési határidő: 2020. december 13. (vasárnap) éjfél.
Szavazási határidő: 2020. december 20. (vasárnap) éjfél.
Eredményhirdetés: 2020. december 21.

Az eredményhirdetés után a győztesek névsora elérhető lesz az ABCkitűző weboldalán, valamint a Facebook oldalunkon. Továbbá, az első 25 helyezettet e-mailben is tájékoztatjuk a nyereményükről!

Ha sürgős és csillapíthatatlan kitűző-igényed van, nem kell megvárnod a játék végét: látogass el a weboldalunkra, és rendeld meg a kívánt kitűzőket még ma! Határidőben verhetetlenek vagyunk!

A játék részletei és feltételei:

● A logóra szánt képet legalább 120dpi-s felbontásban, emailben küldd el a játék szervezőinek, azaz nekünk! Két módon teheted meg a játék jelentkezési odlalán: ABCkituzo.hu/jelentkezes vagy e-mailben.
● A játékosnak minimum 9-10 mondatos ajánlót kell küldenie arról a szervezetről, cégről, vállalkozásról, weboldalról, egyesületről stb., amelynek nevében játszani kívánnak.
● Ügyelj rá, hogy az e-mail tárgya „Tűzd ki Magadra!” legyen.
● Az e-mailben mindenképp tüntesd fel a szervezet nevét, címét, weboldalát, facebook, instagram oldalát, a Te nevedet, telefonszámod és csatold a logót, képet, címert…

Jogi kikötések:

● A játékosok a képek elküldésével, valamint nevük, címük megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy logójukat az ABCkituzo.hu weboldalán vagy reklámjai során felhasználja.
● A játék szervezőjének jogában áll a pornográf, vagy más jó erkölcsbe ütköző tartalmakat törölni.
● A játékos a képek beküldésével szavatolja, hogy a képeken szereplő bármely tárgy, személy vagy más védjegy, illetve design elem felhasználási-, közlési- és nyilvánosságra hozatali jogával írásban is rendelkezik; azokkal szemben harmadik személynek semmilyen tulajdonjoga-, anyagi vagy nem anyagi jellegű igénye nem áll fenn.
● A játékos kijelenti, hogy a beküldött képek ABCkituzo.hu által történő bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a játékost terheli.
● A játékos hozzájárul ahhoz, hogy a nevét a képei szerzőjeként az ABCkituzo.hu feltüntesse.
● Az ABCkituzo.hu szavatolja, hogy a játékos címét, email címét és adatait kizárólag a játékos értesítésére és azonosítására használja, harmadik fél számára nem adja tovább.

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

Üdvözlettel:

az ABCkitűző.hu csapata