Balatonszabadi Általános Iskola

Balatonszabadi Kincskereső Általános Iskola

Aki a Siófoktól csupán öt kilométerre található Balatonszabadi falu felé kanyarodik, a megye egyik legnagyobb községében gyönyörködhet. Az itt élő emberek egyszerre hagyomány őrzők és újítók. A világ első köztéren felállított Kossuth szobra, és a hagyományainkat őrző, életminőségünket, kulturális életünket színesítő 11 aktív civilszervezetünkkel a térség legélhetőbb, legszínesebb települései közé tartozunk. Balatonszabadi Somogy megye legnépesebb községe közel 3000 fős lakosságával. Községünk önkormányzata őrizni és gazdagítani igyekszik településünk értékeit. Célunk, hogy Balatonszabadi nyugodt, egészséges és korszerű otthona legyen lakóinak, valamint vonzó célpontja a pihenni, kikapcsolódni vágyóknak, segítő partnere legyen a megélhetésüket, vállalkozásukat Balatonszabadin működtetőknek.
Az itt működő általános iskola méltón jó hírű. Tanulóink között sok a nem szabadin élő diák, a szülők szívesen vállaljak az utaztatást, csak hogy gyermekeik ebben az intézményben tanulhassanak. Örökös ökoiskolaként igyekszünk környezetünket óvva-védve folyamatosan szebbé, jobbá, családias légkörűvé varázsolni. Elsőseinknek külön udvarrész is biztosított játszótérrel, hogy a tartalmi munkán kívül is könnyítsük az átmenetet az óvoda és az iskola között. Az eredményes oktató-nevelő munkához, sportoláshoz biztosítottak a feltételek. A délutáni napközis foglalkozások lehetővé teszik, hogy a tanulók házi feladataikat szakértő segítséggel végezzék, megtanulják, és szabadidejüket hasznosan töltsék.
Egy iskolai kitűző létével – ünnepélyes átadásával tovább erősíthetnénk az iskolához való kötődés és a közösségi összetartozás érzését!
Köszönjük ezt a pályázati lehetőséget!

ITT TUDOD LÁJKODDAL SEGÍTENI A SZERVEZETET:
https://www.facebook.com/ABCkituzo/photos/a.4780702178637301/4915514351822749

 

Köszönjük rendelésed!

Az ABCkitűző Kft. munkatársai hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!