Eger Civil Ünnepe

Eger Civil Ünnepe

1996-ban került megrendezésre az egri civil szektor, az önkormányzat, intézmények és vállalkozók közreműködésével az első Eger Ünnepe közösségi rendezvény. Az esemény összekovácsolta a városért tenni akaró civil szervezeteket, ennek hatására indult el az Egri Civil Fórum és Kerekasztal.
A rendezvényz azóta is, minden évben lehetőséget biztosít a város civil szervezeteinek, hogy bemutathassák munkájukat, szolgáltatásaikat az egrieknek, és közelebb hozza a civil szektort a lakossághoz. Fontos szerepet játszik az Ünnep az önkéntesség bemutatására is, hiszen a szervezők és rendezők is szabadidejükben, fizetség nélkül végzik munkájukat. Az Eger Civil Ünnepe idén 25. alkalommal került megrendezésre, így elmondhatjuk, hogy rendezvényünk negyed évszázada nem csak civilekről és a lakosságról, hanem a gazdasági szférával és az önkormányzattal való együttműködésről is szól.
Az Eger Civil Ünnepe jelképezi az egriek összefogását, közösségért való tenniakarását. Ezen a rendezvényen különösen érvényesül az Egri Civil Fórum jelmondata: “Civilek érted, értünk”

ITT TUDOD LÁJKODDAL SEGÍTENI A SZERVEZETET:
https://www.facebook.com/ABCkituzo/photos/a.4780702178637301/4915548591819325

Köszönjük rendelésed!

Az ABCkitűző Kft. munkatársai hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!