Reménysugár Alapítvány

Reménysugár Alapítvány a Dél-Magyarországon kezelt leukémiás és daganatos gyerekek segítésére alakult 1996-ban. A szegedi Gyermek onkológiai Osztályon három megye:Csongrád,Bács-Kiskun,Békés megye leukémiás és daganatos betegeit kezeljük.
A Szegedi Gyermekklinika hematológia onkológia osztályát segítő Reménysugár Közhasznú Alapítvány sok-sok évvel ezelőtt kötelezte el magát az életveszélyesen beteg gyermekek gyógyításának és egészségügyi ellátásának támogatására. Az elmúlt 24 évben a számos elért cél közül csak néhányat említenénk: Az osztály kialakítása 14 kétágyas szobával, fürdőszobával, hogy a szülő a hosszú hónapokig tartó sok kínnal járó kezelések alatt végig a nap 24 órájában a gyermeke mellett lehessen.
A daganatos és leukémiás gyermekek a kezelés miatt 6-12 hónapot többnyire a gyerekklinika onkológiai osztályán kell tölteniük.
Alapítványunk küldetése:
A kezelt gyermekek és szüleik komfortjának biztosításához és ellátásához szükséges berendezések és műszerek megvásárlása, illetve a biztonságos betegellátás!

ITT TUDOD LÁJKODDAL SEGÍTENI A SZERVEZETET:
https://www.facebook.com/ABCkituzo/photos/a.4780702178637301/4811847502189435