Névkitűzők

Szeretnél egyedi, névvel ellátott kitűzőt konferenciákra, tárgyalásokra, partikra?
Mi ezt meg tudjuk valósítani számodra.
Az ehhez szükséges dolgok:
– Egy excel táblázat a kért nevekkel (lásd lentebb).
– Egy háttérkép, amit szeretnél a kitűző hátterének.
– (Opcionális): Egy kép, amelyen látjuk, hogy hol szeretnéd elhelyezni a szöveget a háttérre. (Természetesen ennek hiányában is el tudjuk készíteni, ez csak egy minta az elképzelésről a félreértések elkerülése végett.)

Névtábla MINTA kép

Egyedi névkitűzőinket használhatod azonosításra partiknál, tárgyalásoknál, konferenciákon, vásároknál és még sok más helyen.

Ajánlott méretek és formák a névkitűzőkhöz:
-Kör: 44mm, 50mm, 58mm, 75mm, 100mm
-Ovális: 69x45mm
-Négyzet vagy téglalap: 37x37mm, 60x40mm, 70x25mm, 78x54mm

Az excel táblázat

Név táblázat névkitűzőkhöz

Kérjük készíts egy hasonló excel táblázatot, amelyben az első sor az oszlop megnevezése (pl.: Titulus, Vezetéknév, Keresztnév), minden további sor pedig 1-1 nevet tartalmaz.

Például:
-Első oszlop: “Dr.”
-Második oszlop: “Kovács”
-Harmadik oszlop: “Lajos”
Ezen adatok alapján mi elkészítjük a névtáblát, melyen a név lehet egy, két, illetve három soros, erről látványtervet tudunk és fogunk küldeni.

Hogyan rendelheted meg?

Küldj egy e-mailt a kituzo@abckituzo.hu címre, melyben csatolmányként küldöd a képet és az excel táblázatot.

VAGY

Online rendelési felületünkön is leadhatod rendelésed, kérjük mindenképp tüntesd fel, hogy NÉVKITŰZŐT szeretnél (Rendelési adatok/Megjegyzés rovatban), valamint töltsd fel a fájlokat, amin a logód és a táblázatod szerepel. A megjegyzéseknél továbbá feltüntethetsz minden egyéb adatot, amelyről úgy gondolod, hogy számunkra hasznos információ lehet a rendeléseddel kapcsolatban (1-2-3 sorban szeretnéd a neve(ke)t, valamilyen különleges kérésed van stb.).
Az online rendelést IDE KATTINTVA érheted el.

Kérjük a “Tárgy” mezőben tüntesd fel, hogy NÉVTÁBLÁT szeretnél.

Minden esetben küldünk egy látványtervet és árajánlatot, a gyártást csak ezek elfogadása után kezdjük meg.

Árak

Minden esetben az alábbi linken megtalálható kitűzők sávos árazása érvényes.
(Tehát a névkitűzők árai megegyeznek a sima kitűzők áraival, több darab rendelése esetén olcsóbb darabonkénti árral. Több név megadása esetén sem számolunk felárat,szóval rendelhetsz 1, vagy akár 10 különböző névvel is, az ár ugyan annyi marad.)

Az árak magyar forintban(HUF) vannak megadva, NEM tartalmazzák az ÁFÁ-t!

Elérhetővé tettük árkalkulátorunkat is, mely segítségével közelítő pontosságú NETTÓ árakat számolhatsz. Az árkalkulátor több különböző termék esetén nem tökéletes értékeket ad meg (pl.: rendelsz 200db 25mm-es és 300db 32mm-es kör kitűzőt, az árkalkulátor kiszámolja a 200db 25mm-es árát és a 300db 32mm-es árát, majd összeadja, viszont a tényleges ár esetében mi úgy számoljuk, hogy a 200db 25mm-es és a 300db 32mm-es kitűzőt is az 500db-os ársávval számlázzuk, mivel összesen 500db kitűzőt rendeltél (ezáltal olcsóbb darabonkénti ár jön ki), viszont erre az árkalkulátor jelenleg sajnos nem képes).