Ózdi Nyugdíjas Klub

Ózdi Nyugdíjas Klub

Az Ózdi Nyugdíjas Klub eseményekben gazdag éveket tudhat maga mögött. Jelentősek a nemcsak a helyi és kistérségi, hanem az ország nyugdíjasait is megmozgató rendezvényei.
Ezek közül kiemelkedik a 2021-ben XII. alkalommal megrendezésre kerülő Ipari Örökségvédelmi Konfencia, ahol a kohászati szakemberek emlékeznek az egykori vasgyárra. Színvonalas –többször tudományos szintű –előadásokon mutatjuk be a kohászat múltját, jelenét és jövőjét. Az éves rendezvényeinken 100-120 fő vesz részt.
Hagyományos a hazai és már nemzetközi kitekintésű XIV. Országos Nyugdíjas Sportnapok megrendezése is, amelyen évente mintegy 200 fő 60 éven felüli szép korú társunk méri össze nyolc sportágban a sportteljesítményét.
Az Egyesületünk által működtetett Szarkaláb Néptánc Együttes az ország minden részén fellép és változatos műsoraikkal lopja be magát a közönség szívébe.
A minden évben megrendezésre kerülő Ózd és kistérsége Nyugdíjas Amatőr Művészeti Gálánk is 100-120 főt mozgat meg.
A rendezvényeinken részt vevők részére adnánk át az ABCKitűző Kft. által készített ÓNYK logóját, ami viselőjét sokáig emlékeztetné az Ózdon eltöltött remélhetőleg kellemes időre.
A logó jól szolgálná a város egyik legaktívabb szervezetének Ózdon kívüli kommunikációját is.

ITT TUDOD LÁJKODDAL SEGÍTENI A SZERVEZETET:
https://www.facebook.com/ABCkituzo/photos/a.4780702178637301/4907281852645999

Köszönjük rendelésed!

Az ABCkitűző Kft. munkatársai hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!