RévSzínház

RÉV Színház

5 fiatal színész-drámatanár alkotja a RÉV Színház társulatát. A munkánk során leginkább általános és középiskolás diákokkal alkotunk és gondolkozunk közösen, de felnőtteknek szóló előadások is helyet kapnak repertoárunkban. Munkánk során fontos számunkra, hogy olyan témákról, problémákról beszéljünk, amik a fiatalok életében jelen vannak, legyen szó a cyberbullyingról, igazságtalanságról vagy épp a kortárs kapcsolatok fontosságáról, a családról.

Társulatunk elsődleges célkitűzése, hogy olyan iskolákba, olyan diákoknak vigye el a színház semmivel nem összehasonlítható hangulatát – akár tantermi körülmények közé – akik alig, vagy egyáltalán nem találkoznak színházzal szociális vagy környezeti helyzetük miatt. A drámaórák, színházi – és színházi nevelési előadások azon túl, hogy az együtt játszás által közösségi élményt biztosítanak, lehetővé teszik, hogy közös gondolkodás, nézőpontváltás, megértés és gondolkodásbeli változás jöjjön létre a részvevőkben.

Színész-drámatanáraink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek mind a színházi, mind a drámás tevékenységet tekintve. Közösségteremtő munkájuk során évről évre több száz diákkal dolgoznak együtt, legyen szó színházi nevelésről, színjátszásról, vagy akár más szabadidős programról, táborokról.

ITT TUDOD LÁJKODDAL SEGÍTENI A SZERVEZETET:
https://www.facebook.com/ABCkituzo/photos/a.4780702178637301/4824439184263600

Köszönjük rendelésed!

Az ABCkitűző Kft. munkatársai hamarosan felveszik veled a kapcsolatot!